Doneer direct

Geefplatformen

Er zijn verschillende online geefplatformen, op deze manier kan je ook bijdragen aan het steunen van wetenschappelijke onderzoek naar de ziekte Parkinson.
Welk platform je ook kiest, er gaat altijd een deel naar het ParkinsonFonds. Via welk platform geef jij?

Een overzicht van diverse geefplatformen

Doelshop

Doneer via Doelshop.nl zonder daar extra voor te betalen. Er gaat namelijk een percentage van je aankoopbedrag naar ons, waardoor het je niks extra kost. Tijd om via deze manier online te winkelen.

YourGift

Via YourGift heb je de mogelijkheid het bedrag op jouw cadeaukaart te doneren met Stichting ParkinsonFonds.

Givt

Download eerst de Givt-app. Jouw eigen geef-hulp; geef wanneer en waar jij dat wil!

Geef.nl

Via Geef.nl en de geef-app kun je op een laagdrempelige manier geld ophalen. Start een actie of doneer direct.

Bent u binnenkort jarig en weet u niet wat u voor uw verjaardag moet vragen? U heeft alles al en vindt het belangrijker dat het goede doel ondersteund wordt in plaats van dat u zelf cadeaus krijgt? Facebook speelt hier op in met een speciale pagina. Een uitgelezen kans dus voor veel Facebookgebruikers om hun verjaardagsgeld rechtstreeks naar het goede doel te sturen.

Via Facebook start u nu heel gemakkelijk een inzamelingsactie voor Stichting ParkinsonFonds.

Inzamelingsactie via Facebook starten

U heeft een Facebook account nodig. Dan wordt u  gevraagd om de volgende informatie op te geven bij het maken van een verjaardagsinzamelingsactie:

  • De non-profitorganisatie waar u geld voor wilt inzamelen.
  • Het bedrag in dat u wilt inzamelen.
  • De datum waarop u de inzamelingsactie wilt beëindigen.
  • Een titel en beschrijving voor uw inzamelingsactie.

Facebook verzamelt alle binnengekomen donaties en maakt deze eens in de twee weken over aan Stichting ParkinsonFonds. Facebook brengt geen kosten in rekening, alle donaties komen 100% ten goede aan het goede doel.

Sportieve of andere actie organiseren?

Via ons actieplatform kunt u uw eigen meer gepersonaliseerde actiepagina aanmaken. Uw actie komt dan ook op de Parkinson website te staan en niet alleen op Facebook. Klik hier voor inspiratie.

Naar het ParkinsonFonds actieplatform

Geld overmaken

Heb je geen gebruik gemaakt van ons actieplatform en zelf geld ingezameld? Het bedrag kun je natuurlijk overmaken op onze bankrekening NL10 ABNA 0504 2015 30.
Bij een betaling krijgen we geen contact- of adresgegevens door. Terwijl we je wel graag willen bedanken voor jouw bijdrage. Wil jij daarom je contactgegevens in het opmerkingenveld van de betaling zetten?
Heb je vragen of wil je meer informatie, bel ons gerust via 023 5540755 of stuur ons een mailtje via info@parkinsonfonds.nl.