Doneer direct
24 juni 2019

20 jaar FlexPay

Op 28 mei bestond FlexPay 20 jaar. We hebben deze dag op een gezellige manier met de medewerkers ingevuld. We zijn de dag echter serieus begonnen met het overhandigen van een cheque van € 2000 aan het ParkinsonFonds in Hoofddorp.

Na een korte toelichting door de directeur Rene Kruijff van het ParkinsonFonds werd de cheque overhandigd door een medewerker van FlexPay die op zijn 47e de uitslag kreeg dat hij de ziekte Parkinson had.

Wij allemaal hebben meer dan 15 jaar kunnen ervaren wat dit in de praktijk en in het werk betekent voor deze collega. Wij zijn er ook erg trots op dat wij samen alle mogelijkheden benut hebben om onze collega zolang mogelijk te laten werken. Zijn doorzettingsvermogen was en is enorm en wij sluiten hem dan ook voor altijd in onze armen.

Het ParkinsonFonds zal het geld besteden aan een onderzoek van de bekende professor Erik Scherder, hij is hoogleraar neuropsychologie die verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Wij zijn trots op deze mogelijkheid een stukje bij te dragen aan onderzoek naar Parkinson.

Over Flexpay

FlexPay BV is sinds 1999 de onafhankelijke specialist op het gebied van uitzenden, detacheren en payrolling in de Sociale Zekerheid. FlexPay biedt dienstverlening op maat aan gemeenten, werkgeverservicepunten, sociale werkbedrijven, UWV en werkgevers. Zowel voor haar eigen personeel als ook voor de werknemers. Met onze succesvolle dienstverlening zoals Sociaal Detacheren en Payroll XTRA ontzorgen we al vele jaren werkgevers én werknemers. Voor en tijdens het dienstverband worden de werknemers uitvoerig geïnformeerd over de inhoud van de arbeidsovereenkomst, de spelregels en vragen omtrent het salaris zodat ze zich volledig kunnen richten op hun nieuwe werkomgeving en werkzaamheden.

Voor meer info over Flexpay kunt u terecht op de website www.flexpay.nl of u kunt contact opnemen met Rob van Maanen, directeur van FlexPay, mobiel 06-51091396.

 

 

Deel dit artikel