Doneer direct
12 maart 2018

Benefietdiner voor Parkinsononderzoek naar pijnbeleving

In de aanloop naar Wereld Parkinson Dag organiseert Rotary Club Reeuwijk op 4 april een benefietdiner. De totale opbrengst van de avond gaat naar het ParkinsonFonds voor het onderzoek van prof. dr. Erik Scherder naar pijnbeleving bij Parkinsonpatiënten.

Clublid en medeorganisator Jacques van der Linden, partner van Linda (lees hier haar patiëntenportret): “Vanuit Rotary Reeuwijk wordt sterk meegeleefd met Linda’s Parkinson. Daarom wilden de leden graag een benefietactiviteit organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan onderzoek. Pijn is nog steeds een onderbelicht fenomeen bij Parkinson. Terwijl dit soort vervelende bijverschijnselen in belangrijke mate de kwaliteit van leven bepalen.

We zijn ook verheugd dat het ParkinsonFonds het pijnonderzoek van Erik Scherder steunt. We hopen dat met nog meer geld er nóg meer onderzoeksruimte komt voor Parkinson en pijn. Daarom organiseren we een benefietdiner om geld in te zamelen voor dit onderzoek, zodat een betere pijnbehandeling snel mogelijk wordt. Het belooft een mooie avond te worden, inclusief een veiling en loterij. Erik Scherder geeft een lezing. Er is plek voor 200 mensen.”

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

U kunt nu nog een privétafel voor 8 personen (á € 60 per couvert p.p. = € 480,00) reserveren. U kunt zich ook individueel inschrijven. Deelnamekosten zijn dan € 60. Voor meer informatie kunt u mailen naar Jacques van de Linden, parkinsonbenefietavond.rcr@gmail.com.

 

Deel dit artikel