Doneer direct
9 april 2020

Brein en muziek event uitgesteld
(maar nu alvast een video voorproefje)

Donderdag 9 april zou het evenement “Brein en Muziek” plaatsvinden in Tilburg. Helaas heeft het coronavirus roet in het eten gegooid en is de organisatie genoodzaakt het event uit te stellen. Uiteraard is alles onzeker, maar zodra er een nieuwe datum is, laten we u dat via de e-mail en website zo snel mogelijk weten.

Nu alvast een voorproefje met een minicollege van Prof. Erik Scherder

Omdat alle hoofdrolspelers van het event het jammer vinden dat de avond niet doorgaat, heeft iedereen een korte videobijdrage opgenomen. In het voorproefje ziet u kunstenaar Twan Hendriks die als initiator van het event de gasten introduceert. Neuropsycholoog Erik Scherder geeft een minicollege over muziek en de ziekte van Parkinson. Pianist Jan-Willem Roozeboom geeft een minioptreden. Tot slot draagt schrijver/cabaretier Frank van Pamelen een gedicht voor.

Veel plezier met kijken.

 

Wilt u dit Parkinson event bijwonen?

Omdat het verloop van de situatie nog onbekend is, kan hier enige tijd overheen gaan.  Mochten we een nieuwe datum hebben gevonden dan laten we u dat via de e-mail en website weten. U kunt zich aanmelden via het formulier op www.stichtingparki.nl.

Aanmelden

 

Wilt u dit Parkinson event bijwonen?

U kunt zich aanmelden via het formulier op www.stichtingparki.nl.

Aanmelden

Deel dit artikel