Doneer direct
4 October 2017

De eerste officiële workshop Parkinson Grasveld

De kop is er af, of wel, de eerste officiële workshop is geweest. De deelnemers waren zeer enthousiast en positief over het doelen het mogelijke resultaat. Moe en voldaan gingen ze trots op huis aan. Wat zullen hun neuzen krullen als het grasveld compleet 5 x 5 meter ergens definitief zal staan.

In de workshop Parkinson Grasveld maakt u een grasfiguur van klei onder begeleiding en assistentie van kunstenaar Twan Hendriks.
250 grasfiguren zijn nodig voor een grasveld van minimaal 5×5 meter (zie foto).

Opbrengst gaat naar het ParkinsonFonds

Het complete kunstproject “Parkinson Grasveld” wordt gedoneerd aan een nog nader te noemen instelling die sympathieën heeft met onderzoeken naar Parkinson. De opbrengst van de workshops wordt, minus de productiekosten, gedoneerd aan het ParkinsonFonds.

Bekijk hier de video over de kick-off van het Parkinson Grasveld van Twan Hendriks:

 

Bekijk hier onder de foto’s:

 

 

Stuur mij dit artikel per email

Deel dit artikel

Ook interessant

Workshop Parkinson Grasveld

Update: Workshop Parkinson Grasveld

In de workshop Parkinson Grasveld maakt u een grasfiguur van klei onder begeleiding en assistentie van kunstenaar Twan Hendriks. 250 grasfiguren zijn nodig voor een…

Groenekan

Impressie ‘Beter lopen voor Parkinson’

Alweer voor de vijfde maal heeft de George In der Maur Beterlopenwinkel samen met Wandelsportvereniging Jong & Vrolijk de ‘Beter Lopen voor Parkinson Wandeltocht’ georganiseerd….

Kappersopleiding zamelt geld in voor onderzoek naar Parkinson

De Scalda kappersopleiding uit Goes is een school voor middelbaar beroepsonderwijs. Een van de vakken die op de school wordt onderwezen is het vak ‘loopbaan…