Doneer direct
4 februari 2019

Halve marathon van Berlijn

Wij gaan, met een groep van 46 sportievelingen, de halve marathon van Berlijn rennen – in de strijd tegen Parkinson!

Onze vader is op zijn 40ste gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson, een ziekte die hem de afgelopen 20 jaar het leven niet altijd even makkelijk heeft gemaakt. Desondanks genoot pap volop van het leven, heeft zich met zijn wilskracht ingezet voor vrienden, familie en collega’s, en stond altijd klaar voor wie dan ook.

Wij waren al een tijd van plan om geld in te zamelen voor het ParkinsonFonds door middel van het rennen van de halve of hele marathon. Omdat wij ons plan een verrassing wilden houden voor pap hebben we het hem helaas nooit kunnen vertellen. Dit geeft ons nog meer reden en motivatie om dit avontuur aan te gaan. Voor zowel alle huidige en toekomstige parkinson patiënten, als onze lieve vader.

Ons doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het ParkinsonFonds, dus voel je vrij om de link van dit event te delen met vrienden, familie, collega’s en alle geïnteresseerden!

De marathon vindt plaats op 7 april 2019 in Berlijn.

Klik op onderstaande button om deze fantastische actie te bekijken.

Naar de actiesite

Stuur mij dit artikel per email

Deel dit artikel

Ook interessant

Team Red & White Army koppel-Keezkampioen 2019 van Uithoorn

Vrijdagavond 8 februari organiseerde Team Samen Sterker en de Club van 100 bij Legmeervogels voor de zevende keer het open Keezkampioenschap van Uithoorn. Dit inmiddels…

Presentatie Parkinson Grasveld

Vrijdag 25 januari 2019 geeft Twan Hendriks een presentatie van het project het “ParkinsonGrasveld” in de “Boomtak” in Tilburg. Wilt u daar bij zijn? 

Inschrijving zevende Keezkampioenschap van Uithoorn van start!

Team Samen Sterker organiseert samen met de club van 100 van Legmeervogels op vrijdagavond 8 februari 2019 voor de zevende keer het open Keezkampioenschap van…