Doneer direct
19 april 2017

Michael de Ridder rende 550 kilometer!

Indrukwekkende sponsoractie voor Parkinsononderzoek

Het equivalent van ongeveer 13 marathons. Die afstand plande Michael de Ridder vorig jaar als target in. Binnen negen maanden wilde hij 550 kilometer gesponsord hardlopen, om zo geld in te zamelen voor medisch-wetenschappelijk Parkinsononderzoek.

Hij liep bijna 553 kilometer, kreeg dat in slechts zeven maanden voor elkaar, wist veel mensen enthousiast te maken en rende daarmee al € 1559,70 aan donaties bij elkaar. En dat bedrag is groeiende, want er blijven giften binnenkomen voor deze uitmuntende prestatie.

PFN Marathon

Links en midden: Michael, rechts: de vader van Michael, vroeger fanatiek hardloper

Alle donaties schenkt Michael volledig aan het Parkinsononderzoek. “Mijn vader, nu 65, heeft al meer dan 10 jaar Parkinson. Hij was vroeger een fanatiek sporter/ hardloper. Zo kwam ik op het idee van de hardloopactie. Ik hoopte dat ik veel geld bij elkaar kon lopen, om zo mijn steentje bij te dragen aan het onderzoek voor een genezing van Parkinson.”

 

Dat is hem zeker gelukt.

Het ParkinsonFonds is diep onder de indruk van Michaels geweldige prestatie. Heel hartelijk dank Michael, voor je warmhartige actie en fanatieke inzet. En net zo’n hartelijke dank aan alle donateurs, voor jullie giften die ten goede komen aan het allerbeste Parkinsononderzoek.

Deel dit artikel