Doneer direct
13 juli 2018

Project Kids in Bizz

Op basisschool De Morgenster in Sleeuwijk organiseren de kinderen in groep 8 ieder jaar een project: Kids in Bizz. Kinderen richten hun eigen bedrijfje op met de bedoeling om tijdens de “fancy fair / Kids in Bizz-avond” hun gesponsorde of zelfgemaakte producten te verkopen met winst.

De winst gaat elk jaar naar een door de leerlingen gekozen doel. Dit jaar is het ParkinsonFonds gekozen als goede doel; één van de leerlingen heeft een oma met de ziekte van Parkinson en dat maakte dat dit voor veel kinderen een goed doel werd om voor te kiezen.

Dat betekent dat de volledige opbrengst dit jaar naar Stichting ParkinsonFonds gaat.

René Kruijff, directeur van Stichting ParkinsonFonds mocht donderdag 12 juli j.l. de cheque met het fantastische bedrag van 2.464,46 euro in ontvangst nemen. Bekijk hier de video van de bekendmaking van dit mooie bedrag:

Alle leerlingen, juf Anneliek en meester Jacco van De Morgenster in Sleeuwijk hartelijk bedankt!

Stuur mij dit artikel per email

Deel dit artikel

Ook interessant

Team Red & White Army koppel-Keezkampioen 2019 van Uithoorn

Vrijdagavond 8 februari organiseerde Team Samen Sterker en de Club van 100 bij Legmeervogels voor de zevende keer het open Keezkampioenschap van Uithoorn. Dit inmiddels…

Halve marathon van Berlijn

Wij gaan, met een groep van 46 sportievelingen, de halve marathon van Berlijn rennen – in de strijd tegen Parkinson! Onze vader is op zijn…

Presentatie Parkinson Grasveld

Vrijdag 25 januari 2019 geeft Twan Hendriks een presentatie van het project het “ParkinsonGrasveld” in de “Boomtak” in Tilburg. Wilt u daar bij zijn?