Doneer direct
23 augustus 2018

In memoriam: Jack Gardeniers

Onlangs ontvingen wij van Danielle en Sharlon een email over het overlijden van hun vader. Wij wensen hen heel veel sterkte de komende tijd. En als eerbetoon aan Jack Gardeniers plaatsen we het bericht hieronder.

Onze vader, Jack Gardeniers, is vorige week op 57-jarige leeftijd plotseling overleden na 19 jaar Parkinson te hebben gehad.

Ondanks de tegenslagen die hij gehad heeft, heeft hij altijd geloofd dat hij zou genezen van de Parkinson en heeft hij nooit zijn hoofd laten hangen. Hij volgde de ontwikkelingen op de voet en participeerde ook in een onderzoek naar de erfelijke vorm van Parkinson. Door in 2012 vol goede moed de Deep Brain Stimulation – operatie te ondergaan, hebben wij een deel van onze vader terug gekregen.

Gister was helaas zijn crematie. Bij het condoleance boek hebben wij een collecte bus geplaatst met daarop het logo van het ParkinsonFonds. Wij hebben in totaal 180 euro opgehaald die we gaan doneren aan het ParkinsonFonds namens hem. Wij denken dat onze vader dit zo gewild had. Om zo na zijn dood toch nog een laatste steentje bij te kunnen dragen.

Ik stuur deze mail omdat ik jullie graag het gezicht achter dit verhaal wil laten zien. In onderstaand filmpje laat hij zien dat mensen met Parkinson nog steeds kunnen biljarten en niet op moeten geven.

Kampioenschap biljarten met Parkinson in Vianen | RTV Utrecht

 

 

Stuur mij dit artikel per email

Deel dit artikel

Ook interessant

Oud ijzer

Omdat wij  in  onze familie van nabij hebben meegemaakt wat het hebben van de ziekte van Parkinson  betekent, vonden we uw Stichting een goed doel…

FEEST!

Heeft u een jubileum, huwelijk, verjaardag  of geeft u een ander feest? Dit kan natuurlijk ook in combinatie met een actie voor het goede doel!…

Apeldoornse Boys krijgen nieuw voetbal tenue

Apeldoornse Boys krijgen nieuw voetbaltenue

De Apeldoornse Boys onder 11 krijgen, van opa Kees Bunk, een nieuw voetbaltenue met het logo van Stichting ParkinsonFonds op de borst om meer aandacht…