Doneer direct
6 juli 2017

Wat één persoon al niet teweeg brengt. Ramona bewijst het!

Eerder organiseerde haar vriendinnen al een wandeltocht door Marken om geld in te zamelen voor het ParkinsonFonds. Daarnaast ging zij zelf, in gezelschap van twee vriendinnen, de markt op en slaagde erin om een prachtig bedrag in te zamelen.

 

Ramona wil graag haar ervaringen met jullie delen.

“Afgelopen December heb ik, samen met 2 vriendinnen, op de winterfair op Marken gestaan met verkoop van door mij gemaakte kransen en stukjes veelal van zijde bloemen. Alle opbrengst zou naar St. Parkinsonfonds gaan. Ik had ook vlinders van mozaïek gemaakt. Groot was de verbazing toen aan het einde van de dag kon zeggen dat mijn kraam was uitverkocht. Ook hadden we collectebussen staan. Tevens hebben we een week later bij onze voetbalvereniging ook een collectebus rond laten gaan en eerder een oproep gedaan aan de Marker bevolking om te doneren t.g.v. St. Parkinsonfonds.

Hiermee heb ik onlangs: € 2000,00 over kunnen maken t.b.v. meer en uitgebreider onderzoek!! Trots op dit resultaat!

Liefs, Ramona Roos

Een top resultaat!

Wij zijn diep onder de indruk van de prestaties van Ramona en haar vriendinnen. Zij leverden zeker een resultaat om trots op te zijn. Hartelijk voor jullie fantastische acties in Marken en omstreken en ook aan alle mensen die via jullie hebben gedoneerd. Jullie giften banen inderdaad de weg naar meer en uitgebreider onderzoek!

In totaal is er met alle activiteiten in Marken maar liefst €13.805,05 opgehaald voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson!!

Bekijk hier het fotoverslag van de uitreiking van de check met het opgehaalde donatiebedrag aan de directeur van het ParkinsonFonds

 

Deel dit artikel