Doneer direct
3 augustus 2021

Ineke Zaal manager a.i. Stichting ParkinsonFonds

Helaas is onze directeur René Kruijff vanwege gezondheidsredenen voorlopig niet in staat om zijn functie uit te voeren. Ineke Zaal (manager a.i.) zal de taken waarnemen totdat René volledig hersteld is. We wensen René heel veel sterkte en hopen op zijn spoedige herstel.

Vanaf 1 juli 2021 is Ineke Zaal aangesteld als manager ad interim. Ineke heeft ruime ervaring met de ziekte van Parkinson, zo heeft zij ruim dertig jaar gewerkt als secretaresse op de afdeling Neurologie van het Albert Schweitzer ziekenhuis en had haar vader gedurende meerdere jaren deze ziekte. Zij heeft dus van heel dichtbij meegemaakt wat deze ziekte voor de patiënt betekent maar zeker ook voor diens omgeving. Daarnaast heeft Ineke veel ervaring als het gaat om contact met (Parkinson-) patiënten, fondsenwerving, evenementenorganisatie, campagnes en diverse werkzaamheden bij verschillende goede doelen.

Als bestuur zijn we heel blij dat we iemand hebben kunnen vinden met haar ervaring. Ineke is bovendien een bijzonder enthousiaste vrouw met het hart op de juiste plaats. Ineke: “ik hoop met mijn kennis en ervaring een steentje te kunnen bijdragen aan het goede werk van het ParkinsonFonds”.

Deel dit artikel