Doneer direct
27 november 2017

Cadeautip voor de feestdagen!

Het ParkinsonFonds heeft veel om trots op te zijn, waaronder de vele mensen die zich enthousiast en gedreven inzetten voor onderzoek naar Parkinson. Janneke Smulders is een van deze mensen. Zij biedt haar oom een prachtig eerbetoon. 

Janneke start haar eigen, handgemaakte sieradenlijn, waarvan ze de opbrengst schenkt aan het ParkinsonFonds. Dat doet ze niet zomaar. Janneke heeft op de eerste herfstdag van dit jaar afscheid moeten nemen van haar oom Dolf. Dolf leed aan Parkinson en de gevolgen van de ziekte waren helaas duidelijk zichtbaar. Iets wat hijzelf het ergste vond: zijn persoonlijkheid veranderde. Dolf was altijd een vrolijke en positieve man. Hij was gek op de mensen om hem heen en genoot als echte Bourgondiër van het leven.

Janneke spreekt met deze lovende woorden over haar oom en biedt hem daarom met haar handgemaakte sieraden een eerbetoon. Dolf wenste namelijk geen bloemen tijdens zijn uitvaart. Hij vroeg de aanwezigen een donatie aan het ParkinsonFonds te schenken. Janneke hoopt met de verkoop van de sieraden een mooie bijdrage te leveren aan onderzoek naar Parkinson. De donaties variëren van € 10 tot € 90 per sieraard.

De sieraden liggen vanaf heden in de winkel (J. van Mastrigt, Botersloot 20, Rotterdam), maar zijn ook via e-mail te bestellen. Bekijk de sieraden hier en stuur Janneke een bestelling via e-mail: info@jvanmastrigt.nl.

Ontzettend bedankt, Janneke, voor dit geweldige initiatief en je hulp bij het financieren van medisch-wetenschappelijk onderzoek naar Parkinson. 

 

Uit eigen atelier 
Handgemaakte sieraden van sterling zilver. Zijn gemaakt uit eerbetoon aan mijn oom die op de eerste herfstdag dit jaar is overleden aan de gevolgen van Parkinson. 
Na aftrek van de materiaalkosten zal de rest van het bedrag gedoneerd worden aan de stichting ParkinsonFonds.

 

 

Stuur mij dit artikel per email

Deel dit artikel

Ook interessant

Dansen als medicijn tegen Parkinson

Dansen als medicijn tegen parkinson

BORNE – Opgewekt zit Annie Gelderblom (63) op haar stoel in de kring. Ze heeft zojuist vijf kwartier gedanst tijdens Dance for Health. Ze is…

betere nachtrust

Tips voor een betere nachtrust

70 tot 90% van de Parkinsonpatiënten ervaart een niet bevredigende nachtrust. Om uw nachtrust als patiënt te kunnen verbeteren, geven wij u graag een aantal…

Tip: dichtbundel ‘Hedde efkes’

Taal was altijd al de grote liefde van Anneke Bakker, en nog steeds. Met het klimmen van de jaren met veranderende omstandigheden, is ook de…