Doneer direct
27 november 2017

Cadeautip voor de feestdagen!

Het ParkinsonFonds heeft veel om trots op te zijn, waaronder de vele mensen die zich enthousiast en gedreven inzetten voor onderzoek naar Parkinson. Janneke Smulders is een van deze mensen. Zij biedt haar oom een prachtig eerbetoon. 

Janneke start haar eigen, handgemaakte sieradenlijn, waarvan ze de opbrengst schenkt aan het ParkinsonFonds. Dat doet ze niet zomaar. Janneke heeft op de eerste herfstdag van dit jaar afscheid moeten nemen van haar oom Dolf. Dolf leed aan Parkinson en de gevolgen van de ziekte waren helaas duidelijk zichtbaar. Iets wat hijzelf het ergste vond: zijn persoonlijkheid veranderde. Dolf was altijd een vrolijke en positieve man. Hij was gek op de mensen om hem heen en genoot als echte Bourgondiër van het leven.

Janneke spreekt met deze lovende woorden over haar oom en biedt hem daarom met haar handgemaakte sieraden een eerbetoon. Dolf wenste namelijk geen bloemen tijdens zijn uitvaart. Hij vroeg de aanwezigen een donatie aan het ParkinsonFonds te schenken. Janneke hoopt met de verkoop van de sieraden een mooie bijdrage te leveren aan onderzoek naar Parkinson. De donaties variëren van € 10 tot € 90 per sieraard.

De sieraden liggen vanaf heden in de winkel (J. van Mastrigt, Botersloot 20, Rotterdam), maar zijn ook via e-mail te bestellen. Bekijk de sieraden hier en stuur Janneke een bestelling via e-mail: info@jvanmastrigt.nl.

Ontzettend bedankt, Janneke, voor dit geweldige initiatief en je hulp bij het financieren van medisch-wetenschappelijk onderzoek naar Parkinson. 

 

Uit eigen atelier 
Handgemaakte sieraden van sterling zilver. Zijn gemaakt uit eerbetoon aan mijn oom die op de eerste herfstdag dit jaar is overleden aan de gevolgen van Parkinson. 
Na aftrek van de materiaalkosten zal de rest van het bedrag gedoneerd worden aan de stichting ParkinsonFonds.

 

 

Stuur mij dit artikel per email

Deel dit artikel

Ook interessant

Fijne kerst

Kerst cadeaus voor Parkinson patiënten

De kerst komt er weer aan en daarmee de tijd van de cadeaus. Misschien wordt u als parkinsonpatiënt wel gevraagd wat u graag zou willen…

Bewegen met Parkinson

Veel mensen met Parkinson vragen zich af of sporten helpt om de symptomen van hun ziekte te verminderen en welke oefeningen dan het beste zijn….

Uitnodiging presentatie “ParkinsonGrasveld”

Onder begeleiding en assistentie van kunstenaar Twan Hendriks hebben deelnemers van de workshop ‘ParkinsonGrasveld‘ het afgelopen seizoen een grasfiguur van klei gemaakt. De opbrengst van…