Doneer direct
22 augustus 2018

Uitnodiging presentatie “ParkinsonGrasveld”

Onder begeleiding en assistentie van kunstenaar Twan Hendriks hebben deelnemers van de workshop ‘ParkinsonGrasveld‘ het afgelopen seizoen een grasfiguur van klei gemaakt. De opbrengst van de workshops komt ten goede van wetenschappelijk onderzoek naar Parkinson. Op zaterdag 15 en zondag 16 september van 11:00 tot 16:00 presenteert Twan Hendriks het resultaat van het afgelopen seizoen.

Deze presentatie vindt plaats tijdens de tweede editie van de Schatkamer. Kunstenaars in tilburg openen hun deuren. Dit tweedaagse evenement bestaat uit een kunstroute langs al onze ateliers, dwars door de hele stad! Op elke locatie is weer iets anders te doen voor jong en oud: workshops, optredens en open ateliers.

Nieuwsgierig? U bent van harte uitgenodigd om even langs te komen. Twan Hendriks is aanwezig om alle mogelijke vragen te beantwoorden.

Goretti
Wilhelminapark 54
Tilburg

Stuur mij dit artikel per email

Deel dit artikel

Ook interessant

Fijne kerst

Kerst cadeaus voor Parkinson patiënten

De kerst komt er weer aan en daarmee de tijd van de cadeaus. Misschien wordt u als parkinsonpatiënt wel gevraagd wat u graag zou willen…

Bewegen met Parkinson

Veel mensen met Parkinson vragen zich af of sporten helpt om de symptomen van hun ziekte te verminderen en welke oefeningen dan het beste zijn….

Dansen als medicijn tegen Parkinson

Dansen als medicijn tegen parkinson

BORNE – Opgewekt zit Annie Gelderblom (63) op haar stoel in de kring. Ze heeft zojuist vijf kwartier gedanst tijdens Dance for Health. Ze is…