Doneer direct
22 augustus 2018

Uitnodiging presentatie “ParkinsonGrasveld”

Onder begeleiding en assistentie van kunstenaar Twan Hendriks hebben deelnemers van de workshop ‘ParkinsonGrasveld‘ het afgelopen seizoen een grasfiguur van klei gemaakt. De opbrengst van de workshops komt ten goede van wetenschappelijk onderzoek naar Parkinson. Op zaterdag 15 en zondag 16 september van 11:00 tot 16:00 presenteert Twan Hendriks het resultaat van het afgelopen seizoen.

Deze presentatie vindt plaats tijdens de tweede editie van de Schatkamer. Kunstenaars in tilburg openen hun deuren. Dit tweedaagse evenement bestaat uit een kunstroute langs al onze ateliers, dwars door de hele stad! Op elke locatie is weer iets anders te doen voor jong en oud: workshops, optredens en open ateliers.

Nieuwsgierig? U bent van harte uitgenodigd om even langs te komen. Twan Hendriks is aanwezig om alle mogelijke vragen te beantwoorden.

Goretti
Wilhelminapark 54
Tilburg

Stuur mij dit artikel per email

Deel dit artikel

Ook interessant

Met Parkinson de warmte trotseren?

Tijdens warme dagen hebben Parkinsonpatiënten vaak meer last van hun symptomen. Hierbij een aantal tips om deze dagen zo comfortabel mogelijk door te komen. Houd…

Stem op de mooiste voorkant en ontvang onze kalender gratis!

Voor 2020 komt Stichting ParkinsonFonds weer met een prachtige nieuwe kalender. Ook u kunt deze ontvangen. Helemaal gratis. Het enige dat u daarvoor moet doen,…

Expositie Kunst Thomas a Kempiscollege

Op woensdag 27 maart vond van 16:00 tot 18:00 de jaarlijkse expositie,  ‘Kunst in de Creatieve Cooperatie’, van het Thomas a Kempiscollege in Zwolle,  plaats….