Doneer direct
9 februari 2017

Vriendinnen vervullen Ramona’s liefste wens Wandeltocht voor Parkinsononderzoek op 23 april

Ramona (39) is uitbehandeld voor Parkinson en heeft nog een grote wens: zoveel mogelijk geld ophalen voor Parkinsononderzoek.

Haar vriendinnen organiseren daarom een grote wandeltocht voor Parkinsononderzoek op 23 april.

Ramona Ramona leeft al 9 jaar met de gevolgen van de ziekte van Parkinson. De ziekte verloopt bij haar snel progressief; ze gaat rap achteruit. Ramona vestigde haar hoop op deep brain surgery (DBS), maar helaas mochten twee pogingen niet baten. Ze is uitbehandeld.

 

Ramona’s vriendin Jacqueline Brama:

“Onze vriendinnengroep bestaat uit 17 meiden. Al sinds we tieners zijn, delen we lief en leed. We voelen ons machteloos, we kunnen niets doen om Ramona te helpen. Alleen laten weten dat we er voor haar zijn, maar voor ons gevoel is dat niet genoeg. We hadden daarom de wensstichting Oppepper4all al ingeschakeld. Deze stichting inventariseerde Ramona’s wensen. Die waren bescheiden: ze wenste een helikoptervlucht boven Marken met haar gezin en ze wilde graag zoveel mogelijk geld ophalen voor het ParkinsonFonds.”

Stichting Oppepper4all heeft haar eerste wens al vervuld

Wij willen haar helpen met haar tweede wens. Daarom organiseren wij op zondag 23 april een wandeltocht voor Parkinsononderzoek. De wandeltocht wordt gehouden op en rond Marken. Voor meer informatie willen we je verwijzen naar onze facebookpagina waar je op de hoogte gehouden wordt mbt de volledige details van deze wandeltocht.

Wandelen, rennen of  fietsen om geld op te halen voor stichting ParkinsonFonds en stichting Oppepper4all. Deelname kost € 7,50 per volwassene, € 5,-  per kind. Kinderen mogen zich ook laten sponsoren.

Daarnaast verkopen we koffie, thee, Marker taart en poffertjes én we willen een verloting organiseren. Het idee is om mensen enveloppen te laten kopen waarin een nummer zit dat eventueel een prijs oplevert. We zoeken nog sponsoren die mooie cadeaus beschikbaar willen stellen.

Al het geld dat we deze dag ophalen, komt dus ten goede van zeer goede doelen:

  • een deel gaat naar Oppepper4all
  • een deel is voor het medisch-wetenschappelijk onderzoek naar Parkinson.

“We hopen op een grote opkomst en opbrengst!”

Alle donaties zijn welkom!

Heeft u vragen over de wandeltocht voor Parkinsononderzoek, stuur dan een mailtje naar parkinsonfonds2017@gmail.com.

Wil je zelf ook een actie starten? Ga naar onze speciale actiepagina en maak hier uw eigen actie aan.

Naar actiepagina

 

 

 

Deel dit artikel