Doneer direct

Over ons

We zijn de grootste financier van wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson.

Al meer dan 25 jaar werken we aan een beter leven voor parkinsonpatiënten en hun familie.

Een oplossing voor de ziekte van Parkinson

Dat is onze missie. De oorzaak van de ziekte vinden. Want als we de oorzaak weten, kunnen we een mogelijke medicatie tegen de ziekte van parkinson en een geneesmiddel ontwikkelen, zodat we parkinson voorgoed kunnen overwinnen. Daar gaan we voor. Elke dag weer.

Wetenschappelijk onderzoek

Dat doen we door uitsluitend het allerbeste medisch-wetenschappelijk onderzoek naar parkinson te financieren. Baanbrekend, innovatief onderzoek door gerenommeerde wetenschappers. Ware parkinsonspecialisten die onze missie delen.

Investeren

Tot nu toe konden we al ruim € 25 miljoen investeren in veelbelovend onderzoek naar de ziekte van Parkinson. Waardevolle studies waarmee we telkens een stap dichter bij een remedie voor deze ingrijpende ziekte komen. En waarmee we de levenskwaliteit van patiënten en hun dierbaren kunnen verbeteren. Er is al veel bereikt, maar we zijn er helaas nog niet. Gedegen onderzoek naar oorzaak, gevolgen, behandelingen en oplossingen is kostbaar en vraagt tijd. En het is – zeker nu de diagnose parkinson steeds vaker wordt gesteld, bij jong en oud – keihard nodig.

Hoe kunt u helpen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in >>
Doneer nu voor wetenschappelijk onderzoek naar het voorkomen of genezen van Parkinson.